Kisfilmek

Internetes vásárlás kvíz – 1. rész

A Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület megbízásából, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával készült három spotban az utca emberét kérdeztük arról, mennyire ismeri fogyasztói jogait az internetes vásárlás területén. Az első részben azt tudakoltuk, vajon, ha interneten vásárolunk, meggondolhatjuk-e magunkat és elállhatunk-e a szerződéstől.

Internetes vásárlás kvíz – 2. rész

A Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület megbízásából, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával készült három spotban az utca emberét kérdeztük arról, mennyire ismeri fogyasztói jogait az internetes vásárlás területén. A második rész kérdése: hogyan változnak a szerződéstől való elállás szabályai 2014. március 15-től internetes vásárlás esetén?

Internetes vásárlás kvíz – 3. rész

A Teszt és Piac Fogyasztóvédelmi Egyesület megbízásából, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával készült három spotban az utca emberét kérdeztük arról, mennyire ismeri fogyasztói jogait az internetes vásárlás területén. A harmadik részben arra voltunk kíváncsiak, hogy ha a jogszabály által előírt határidőn belül elállunk a szerződéstől, akkor van-e bármilyen fizetési kötelezettségünk.